LOADING

H&R
E themeluar në vitin 1998 me një vizion të qartë, të sjellë risi në fushën e arredimit te brendshëm në Shqipëri.
Si një familje me projektues të apasionuar, ne jemi të përkushtuar për të krijuar dhe hartuar hapësira funksionale në bashkëpunim me dizenjuesit dhe ekipin e arkitektëve...
Ne fillojmë duke dëgjuar klientët tanë ,për të kuptuar nevojat e tyre me një qasje rigoroze dhe vëmendje ndaj detajeve, qëllimi ynë është të krijojmë dizajne elegante dhe të përjetshme ..
Mbas afro dy dekadash, ju mund të gjeni të njëjtin ekip bërthamë me shumë risi dhe investime te reja, duke bërë atë që bëjmë më së miri, arredojmë shtëpi, hapësira pune, me projekte bashkëkohore per te gjithë tregun vëndas dhe atë europian.